ep alejandro romero nuevo ceo de llyc
LLYC

El consell d'administració de LLYC ha nomenat Alejandro Romero nou CEO global de la companyia. Fins ara dirigia la regió Amèrica, és soci i el segon accionista de la consultora, on fa 26 anys que treballa.

Per part seva, Juan Carlos Gozzer passa a dirigir l'organització a Amèrica Llatina. José Antonio Llorente es manté com a president executiu de l'empresa.

Segons explica el grup, aquests canvis busquen reforçar l'estructura de direcció de la companyia, immersa en un ambiciós pla de creixement, així com continuar impulsant la carrera professional d'alguns dels seus professionals més valuosos i el govern corporatiu ajustat als estàndards de les companyies cotitzades més modernes.

"Els nomenaments d'Alejandro i Juan Carlos suposen un reconeixement a l'enorme talent que tenim a LLYC. Estic convençut que la seva dilatada experiència i el seu profund coneixement de la nostra companyia i del sector són garantia d'èxit. La creació de la posició de CEO separada de la de president executiu suposa, a més, un avenç considerable al nostre govern corporatiu. Teníem previst posar-lo en marxa al final del 23, però les meves circumstàncies personals aconsellen que avancem aquesta mesura i reforcem el management de la companyia", assegura José Antonio Llorente, soci fundador i president de LLYC.

"Amb el reforç del nostre management volem accelerar el nostre pla de creixement posant focus, sobretot, a créixer als Estats Units, orgànicament i inorgànicament, i seguir impulsant el nostre negoci d'influència digital i deep learning. La raó de ser de LLYC són els nostres clients i continuarem apostant per contribuir de manera determinant a l'èxit del seu negoci des de l'àrea de la reputació i la gestió de la influència. Estic molt il·lusionat amb aquest nou repte professional per continuar treballant de la mà de José Antonio Llorente", ha dit Alexandre Romero.

contador