• Des del llançament de l'iPhone 7, Apple no publica la xifra de vendes durant el primer cap de setmana
  • L'iPhone X va sortir a la venda més tard que l'iPhone 8 encara que no ha trigat a aconseguir major adopció entre els usuaris
  • L'adopció de l'iPhone X actualment se situa al 4,7%, per davant de l'iPhone 8 Plus al 3,5% i l'iPhone 8 al 2,7% i per darrere de les versions de l'iPhone 7
ep iphone x 20171027124902
APPLE

El flamant nou smartphone d'Apple comença a imposar el domini al qual està cridat. L'iPhone X ja ha superat les dues versions de l'iPhone 8 i, encara lluny de l'iPhone 7, mostra que el preu no ha estat un problema en l'adopció per part dels usuaris del terminal.

  • 169,30$
  • -0,35%

Apple no ha publicat xifres de vendes per l'iPhone X, iPhone 8 o iPhone 8 Plus, però la clau analítica Mixpanel ja ha aconseguit les primeres dades d'adopció dels nous terminals dels de Cupertino. El mètode utilitzat s'ha demostrat fiable en anteriors ocasions i mesura les persones que recullen els nous iPhone i fan servir aplicacions que estan integrades amb el kit de desenvolupament del seu programari.

Tim Cook va eludir fer qualsevol tipus de referència a les vendes dels nous iPhone durant l'última presentació de resultats

Apple va deixar d'anunciar la xifra de vendes del primer cap de setmana amb l'arribada de l'iPhone 7, acabant amb una perllongada tradició que ajudava els analistes a estimar l'èxit o no de cada versió. Durant l'última presentació de resultats trimestrals, Tim Cook va eludir fer qualsevol tipus de referència sobre les vendes de l'iPhone 8 o, en aquell moment, les pre-compres de l'iPhone X. El CEO dels de Cupertino es va limitar a assegurar que eren "molt fortes".

Encara que els 999 dòlars semblaven una barrera d'entrada per a molts, la gran aposta d'Apple estaria sent més venuda que l'iPhone 8, un smartphone més continuista amb la línia dels últims terminals i a un preu més barat que la joia de la corona. L'iPhone X es ven des de 1.159 euros a Espanya, enfront dels 809 euros de preu de sortida de l'iPhone 8.

L'adopció de l'iPhone X actualment, segons les dades de Mixpanel, se situa en un 4,76%, per davant de l'iPhone 8 Plus amb un 3,59% i de l'iPhone 8 amb un 2,78%. L'iPhone 7 segueix regnant per sobre de la resta de terminals d'Apple i frega el 20% enfront dels gairebé 15% de l'iPhone 7 Plus.

Noticias relacionadas

contador