ep archivo   la consejera delegada de linea directa patricia ayuela
Europa Press - Archivo

Línia Directa Asseguradora ha llançat una nova campanya al voltant del seu concepte de convergència d'assegurances anomenada 'Fórmula cotxe + casa' que la companyia va presentar al mercat fa un any.

  • 1,09€
  • -0,55%

A partir d'ara, els clients que contractin les dues assegurances de forma conjunta també comptaran, sense cost addicional, amb la garantia davant l'ocupació il·legal de l'habitatge de Línia Directa.

Des del llançament de 'Fórmula cotxe + casa', que va suposar l'empaquetament o convergència de pòlisses, els clients que contracten les seves assegurances de cotxe i llar amb Línia Directa al mateix moment, independentment de quan entrin en vigor, es beneficien d'un estalvi a les seves pòlisses.

A més, aquests obtenen la cobertura de pneumàtics, que cobreix la seva reparació o substitució en cas de trencament, deformació accidental, punxada o rebentada, amb fins a 400 euros per pneumàtic. I ara, la cobertura 'Llar Despreokupado' davant de l'ocupació il·legal d'habitatges.

Aquesta darrera cobertura proporciona a l'assegurat assistència jurídica per recuperar casa seva i diferents compensacions econòmiques pels perjudicis soferts, com ara els danys a l'habitatge, les despeses de subministraments i la pèrdua de rendes de lloguer, entre d'altres. Tot plegat, el producte suma cobertures per aproximadament 33.900 euros.

Sis de cada 10 nous assegurats de Llar de Línia Directa Asseguradora ja han inclòs a la pòlissa per al seu habitatge la cobertura 'Llar Despreokupado'.

Noticias relacionadas

contador