ep lidl 20190509173503
LIDL - Archivo

Lidl sembla no témer de la incertesa del Brexit. La cadena de supermercats ha anunciat que durant els pròxims cinc anys s'invertirà la xifra rècord de 15.000 milions de lliures en proveïdors d'alimentació britànics. A més, la companyia s'ha compromès a augmentar les vendes de carn i productes frescos d'origen britànic en més del 10% durant els propers 12 mesos.

La divisió de Lidl al Regne Unit, que celebra aquest any el seu 25è aniversari, assegura que aquestes mesures es produiran al mateix temps que continua el ritme de creixement dels seus establiments i que "proporcionarà als seus proveïdors el suport i la capacitat necessaris per invertir i fer créixer els seus propis negocis", segons ha explicat aquest dimecres en un comunicat.

"Estem més compromesos que mai a donar suport als nostres proveïdors al Regne Unit i oferir als clients productes d'origen britànic en el futur"

"A mesura que el nostre negoci continua creixent, és vital que els nostres proveïdors romanguin en el cor dels nostres plans, i és per això que ens comprometem a invertir almenys 15.000 milions de lliures durant els pròxims cinc anys. El nostre negoci és tan bo gràcies a els nostres proveïdors, de manera que les nostres inversions i compromisos són clau per garantir que puguin invertir i expandir-se amb nosaltres", ha afirmat el director comercial de Lidl al Regne Unit, Ryan McDonnell.

"Les nostres aliances a llarg termini amb els agricultors són encara més importants durant la incertesa econòmica". "Estem més compromesos que mai a donar suport als nostres proveïdors al Regne Unit i oferir als clients productes d'origen britànic en el futur", ha afegit.

Actualment, Lidl té una quota de mercat del 6% i continua amb els seus "ambiciosos plans d'expansió", que faran que el supermercat obri entre 50 i 60 noves botigues el 2019. El juny, el grup de botigues va anunciar una inversió de 500 milions de lliures a Londres durant els propers cinc anys, i va obrir noves botigues a tota la capital.

Ara, entre les iniciatives addicionals de Lidl s'inclouen també contractes a més llarg termini, que "ajudaran a donar seguretat als proveïdors i els permetran invertir en el futur, a crear nous llocs de treball i desenvolupar el seu negoci", i un programa per a joves agricultors dissenyat per donar suport a nous talents a la indústria agrícola.

Noticias relacionadas

contador