ep tienda online de lidl
LIDL

La cadena de supermercats Lidl desembarca al comerç electrònic amb el llançament de la seva botiga en línia a Madrid per vendre productes de les seves marques pròpies de basar (moda, electrodomèstics, llar i oci, entre d'altres), segons ha informat la companyia en un comunicat. En concret, la companyia pilota la seva botiga en línia a la Comunitat de Madrid amb les seves marques Silvercrest, Esmara, Crivit, Parkside i Florabest, però amb l'objectiu d'estendre'l a tota la Península, un cop finalitzi la fase inicial de proves.

Lidl ha explicat que per aquesta prova pilot ha posat en marxa un web (www.lidlonline.es), a través de la qual els usuaris podran adquirir els productes exclusius de moda, llar i oci, que l'empresa ja posa a la venda de forma setmanal a les seves botigues físiques i que formen part del seu assortiment variable.

DE MOMENT, NO A L'ALIMENTACIÓ

Fonts de la companyia han explicat a Europa Press que de moment no s'està pensant en comercialitzar productes d'alimentació en línia, ja que la prova serà exclusivament als articles relacionats amb les seves marques pròpies de basar.

Era dels pocs operadors de la distribució d'alimentació a Espanya que no comptava amb comerç electrònic

D'aquesta manera, la cadena de supermercats entra a la batalla en línia, ja que era dels pocs operadors de la distribució d'alimentació a Espanya que no comptava amb comerç electrònic. Un llançament que arriba després que Mercadona hagi posat en marxa aquest any la seva nova botiga en línia, i es compti amb la presència de gegants del comerç electrònic com Amazon al sector.

A través del canal en línia, els usuaris trobaran el mateix assortiment que es distribueix setmanalment a les botigues físiques i, encara que es podran adquirir uns dies abans que aquests estiguin disponibles als establiments de la cadena, el subministrament a domicili dels quals no es realitzarà fins que el producte estigui en botiga, en la data de promoció prevista.

D'aquesta manera, l'usuari en línia es beneficiarà dels mateixos preus de venda, ofertes i promocions i només haurà d'abonar un cost d’enviament fix de 3,99 euros, independent del volum i el nombre d'articles de la comanda.

COL·LABORACIÓ AMB SEUR

Lidl gestionarà les comandes en línia a través d'un magatzem extern situat a Seseña (Toledo), des del qual es coordinarà tot el procés logístic, mentre que comptarà amb la col·laboració de Seur en matèria logística i de transport.

Les comandes realitzades a la botiga virtual es gestionaran exclusivament a través de la plataforma en línia (lidlonline.es), per la qual cosa no serà possible recollir-los ni tampoc retornar-los a les botigues físiques que Lidl té a Espanya.

Lidl ha precisat que després d'aquest període de prova a la Comunitat de Madrid i en funció dels seus resultats, decidirà com i quan seguir desenvolupant el servei a altres zones del país. Amb el llançament d'aquest pilot, Espanya es converteix en el cinquè país europeu en què Lidl llança un servei de comerç electrònic per a productes de basar, després d'Alemanya, Holanda, Bèlgica i la República Txeca.

Lidl Supermercats va desembarcar a Espanya el 1994, on actualment posseeix una estructura de més de 550 botigues, 10 plataformes logístiques i una plantilla integrada per més de 13.000 professionals.

Noticias relacionadas

contador