ep vivienda 20171027090106
EUROPA PRESS

Liberbank i Haya Real Estate han llançat aquest dimarts una campanya de venda de més de 3.500 immobles. La majoria d'ells estan situats a Castella-La Manxa, amb descomptes de fins al 40%, en relació al preu que tenien abans del llançament de la promoció, a la qual es podrà accedir fins al proper 31 de juliol.

  • 0,28€
  • 1,72%

Segons un comunicat de l'entitat, la promoció inclou gairebé 1.500 habitatges amb un preu per sota dels 75.000 euros, a més de places de garatge i trasters distribuïts per capitals de província, ciutats dormitori i petites poblacions.

Es podrà accedir a l'oferta fins al proper 31 de juliol

La major part de l'oferta es concentra a Castella-La Manxa, on s'ubiquen més de 3.250 immobles, repartits per Toledo, Ciudad Real, Conca, Albacete i Guadalajara, mentre que les 275 habitatges restants estan situades a Astúries, gairebé totes a la ciutat d'Oviedo.

Els interessats poden veure tota la informació d'aquests immobles a les pàgines web de Liberbank i de Haya, a més d'acudir a qualsevol sucursal de l'entitat o de la immobiliària per concertar una visita als habitatges.

Liberbank i Haya van subscriure a l'agost de 2017 un acord pel qual el 'servicer' immobiliari, d'una banda, va adquirir el 100% del capital de Mihabitans Cartera, filial del banc, i, d'altra banda, durant els propers set anys gestionarà de forma exclusiva els actius immobiliaris adjudicats en el balanç de Liberbank.

Noticias relacionadas

contador