ep levi straussdisparaun 35 enretornobolsa
EUROPA PRESS - Archivo

Levi Strauss es posa la bena abans de la ferida. La companyia nord-americana no només ha perdut 322 milions, cosa que l'obligarà a acomiadar 700 empleats, sinó que també ha reconegut que el coronavirus tindrà un impacte encara més gran sobre els seus comptes de la segona meitat de l'any. Després de conèixer-se aquesta notícia, les seves accions cedeixen més d'un 7% a Wall Street.

Amb aquestes mesures de reajustament, el fabricant de roba pretén estalviar uns 100 milions de dòlars l'any. Els 700 empleats representen un 15% de la seva plantilla total.

Levi acaba d'anunciar un increment del 25% del seu negoci online durant el segon trimestre fiscal, que tancava el 24 de maig, gràcies a la pandèmia. "Vam començar l'any amb un fort impuls, però la pandèmia global i la crisi econòmica van tenir un significatiu impacte advers sobre els nostres resultats del segon trimestre", ha afirmat Chip Bergh, president i conseller delegat de la firma.

La tèxtil nord-americana acaba de registrar unes pèrdues de 210,8 milions de dòlars durant el primer semestre del seu any fiscal. Els seus ingressos s'han desplomat un 27% en aquest període, a 2.003 milions de dòlars.

Noticias relacionadas

contador