ep mikhail fridman inversor rusola sociedad letterone 20190821124213
LETTERONE - Archivo

Dia

0,01€
  • 0,00€
  • 0,74%

LetterOne, societat controlada per l'inversor rus Mikhaïl Fridman, propietària de gairebé el 70% de DIA, no demanarà accions addicionals del segon tram de l'augment de capital de la cadena de supermercats durant el període d'adjudicació addicional i deixa via lliure als accionistes minoritaris.

Així ho ha confirmat LetterOne a la companyia amb l'objectiu de "facilitar i promoure la participació de tots els accionistes que ho desitgin en l'augment de capital" per un import de 605.500.000 d'euros.

No obstant, la decisió de l'accionista majoritari de la cadena de supermercats "no altera en res" el seu compromís d'assegurament, que es manté "plenament vigent" en tots els seus termes.

Fonts del mercat consultades per Europa Press han explicat que LetterOne fa un pas enrere amb la finalitat que tots els accionistes minoritaris que vulguin acudir a l'ampliació puguin fer-ho, alhora que han subratllat l'interès existent entre possibles inversors per subscriure l'augment de capital.

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) va donar 'llum verda' la setmana passada a l'ampliació de capital de DIA per import de 605.500.000 d'euros, recolzada per LetterOne.

En concret, LetterOne va signar un compromís de subscripció de fins a 5.000 milions dels títols nous, segons es detalla en el fullet informatiu de l'augment de capital, de manera que desemborsaria 500 milions d'euros. D'aquesta manera, el vehicle inversor de Fridman podria cobrir fins al 82,5% de l'ampliació de capital.

LES NOVES ACCIONS COMENÇARAN A COTITZAR EL 2 DE DESEMBRE

L'inici del període de subscripció preferent està previst per a aquest dimecres, 30 d'octubre, mentre que s'espera que la fi del període d'aquesta subscripció sigui al voltant del 13 de novembre i que les noves accions comencin a cotitzar el 2 de desembre.

La cadena de supermercats té previst realitzar un 'road show' amb potencials inversors a Madrid (30 i 31 d'octubre) i a Londres (6, 7 i 8 de novembre) amb l'objectiu d'atraure l'interès de possibles inversors en l'ampliació de capital.

contador