orange
10,67€
  • 0,03€
  • 0,28%

Deutsche Telekom valora una possible fusió amb Orange, segons la informació del diari germànic Handelsblatt. Després d'aquests rumors, la companyia de telecomunicacions alemanya puja al voltant d'un 1,5% al parquet de Frankfurt, mentre que la francesa cotitza pràcticament plana després d'haver arribat a pujar un 1% a la Borsa de París.

Les accions d'Orange s'han desinflat després que fonts de la companyia, citades per Bloomberg, hagin negat que s'estigui negociant aquesta fusió. Per la seva banda, un portaveu de Deutsche Telekom ha declinat fer comentaris a l'respecte.

Aquesta no és la primera vegada que les dues companyies intenten una operació d'aquest tipus. El 2017, ja van buscar la seva fusió, però no van arribar a un acord per materialitzar-la. En el cas que les negociacions arribessin a bon port en aquesta ocasió, es crearia un gegant de les telecomunicacions que uniria una capitalització borsària de més de 100.000 milions d'euros (en aquests moments la capitalització de Deutsche Telekom és de 72.000 milions i la de Orange arriba als 40.000 milions).

En qualsevol cas, els rumors de fusió han impulsat a altres grans operadores com Telefónica o Vodafone, que a aquestes hores sumen més d'un 1%. Fortes pujades també en les accions de MásMóvil, que es revaloren més de l'1,8%.

contador