• Lego i Tencent continuaran buscant noves iniciatives que permetin garantir una correcta gestió de la seguretat digital i protecció infantil
ep piezaslego
PIXABAY

La companyia de joguines danesa Lego ha signat un acord d'associació amb l'empresa tecnològica xinesa Tencent per desenvolupar jocs en línia per a nens al gegant asiàtic, segons han informat a través d'un comunicat.

L'acord inclou la creació d'una plataforma de vídeo per a nens, així com el desenvolupament i manteniment de videojocs en línia amb llicència de la marca Lego. També es posarà en marxa Lego Boost, que permetrà de manera codificada donar vida virtual a les creacions Lego, i Lego Life, una xarxa social exclusiva per a nens.

"Atès que cada vegada més nens dediquen el seu temps a l'entorn digital, les experiències de joc segures s'han convertit en un assumpte vital per a pares i per a la societat en el seu conjunt a la Xina", va afirmar Lego. "El que busquem ara amb Tencent és trobar formes més creatives d'arribar als nens i crear un contingut personalitzat", va explicar el director de Lego a la Xina, Jacob Kragh.

Així mateix, Kragh, va assegurar que, a través d'aquesta associació, Lego i Tencent continuaran buscant noves iniciatives que permetin garantir una correcta gestió de la seguretat digital i protecció infantil.

Lego, inspirat en les pautes d'Unicef ​​per a la protecció infantil online, compta amb una "estricta" política digital de seguretat i de comercialització orientada a nens menors de 18 anys.

Noticias relacionadas

contador