• Foxconn formalitza així la seva aposta pels encaminadors i els accessoris d'ordinador
foxconn tim cook

Foxconn, la companyia taiwanesa popular per acoblar els dispositius d'Apple, acaba d'anunciar a través de la seva filial Foxconn Interconnect Technology l'adquisició de Belkin per 866 milions de dòlars (698 milions d'euros).

  • 169,30$
  • -0,35%

La compra d'Belkin per part de Foxconn permetrà a la taiwanesa quedar-se amb Linksys i WeMO, que, al seu torn, van ser comprades per Belkin al seu dia. D'aquesta manera, Foxconn formalitza la seva aposta pels encaminadors i els accessoris d'ordinador.

Foxconn formalitza així la seva aposta pels encaminadors i els accessoris d'ordinador

Belkin, amb seu a Califòrnia, fa 35 anys que està establerta com a fabricant d'accessoris per a ordinadors i telèfons, entre els quals hi ha iPhone, iPad i Mac. El 2013, es va comprar Linksys, companyia popular pel seu negoci d’encaminadors. Per la seva banda, la transacció es durà a terme en efectiu i segons informa Financial Times, està pendent de l'aprovació del Comitè d'Inversió Estrangera dels Estats Units.

Tenint en compte la política restrictiva de l'administració presidida per Donald Trump, Foxconn s'ha compromès a construir una fàbrica de 10.000 milions de dòlars (8.000 milions d'euros) a Wisconsin, per posar de la seva part a l'organisme.

Des de principis d'any, Foxconn ha expressat el seu desig de diversificar la seva cartera de negocis. Alguns rumors apunten que la meitat del seu volum de negoci procedeix d'Apple, per la qual cosa si perdés el seu acord de col·laboració amb el gegant tecnològic, la companyia podria afrontar dificultats. Per això, el pla de la taiwanesa segons 'The Verge' passa per vendre directament als consumidors.

Noticias relacionadas

contador