bolsa-madrid-ibex-35 20190805080410
Reuters

La socimi IBI Lion ha ingressat a BME Growth i farà el seu debut a la borsa el proper dimarts 28 de juny, després que el consell d'administració de l'índex aprovés la seva incorporació després d'estudiar la documentació facilitada per l'empresa.

"El Comitè de Coordinació de Mercat i Incorporacions considera que IBI Lion Socimi reunirà els requisits exigits per incorporar-los al segment de negociació BME Growth de BME MTF Equity", assenyalen des de l'índex en un comunicat.

IBI Lion és la primera socimi i la cinquena companyia que s'incorpora a aquest mercat de BME aquest any. “És una societat que té com a objectiu invertir en béns immobles d'alta qualitat a l'àmbit de la logística, el comerç minorista i les oficines, situats a les principals ciutats d'Espanya, que generin ingressos sostenibles i que, alhora, proporcionin una revaloració a llarg termini”, expliquen des de BME Growth.

"En particular, l'estratègia d'inversió d'IBI LION se centra en la recerca d'oportunitats d'inversió en actius core i core plus que ofereixin contractes d'arrendament triple net o double net", afegeixen.

L'assessor registrat de l'empresa és Renta 4 Corporate, mentre que Renta 4 Banc actuarà com a proveïdor de liquiditat. A més, el codi de negociació serà “YIBI”.

Cal recordar que el document informatiu d'IBI Lion es troba disponible a la pàgina web de BME Growth, on es podran trobar totes les dades relatives a la companyia i al seu negoci.

contador