ep presidenteence juan luis arregui
ENCE
3,41€
  • -0,05€
  • -1,50%

La papereria Ence, presidida i controlada per l'empresari Juan Luis Arregui, ha entrat a l'IBEX-35 en substitució de DIA, segons ha acordat el Comitè Assessor Tècnic (CAT) de l'IBEX durant la reunió celebrada aquest dilluns al tancament del mercat.

La cadena de supermercats, després de la seva caiguda borsària que el 2018 arriba a deixar-se més d'un 88% del seu valor, ha estat exclosa de l'índex. Les accions de la companyia han tancat aquest dilluns amb una baixada del 7%, fins als 0,509 euros, xifra que ha reduït la seva capitalització borsària fins als 319 milions d'euros.

Per la seva banda, Ence ha tancat la jornada als 5,37 euros, després de recular un 0,19%. Durant els primers sis mesos de l'any, les accions de la companyia es van revalorar més d'un 38%. Un repunt, que tot i haver-se revertit durant la segona meitat de l'any i han situat el valor a nivells de gener, li ha permès entrar a formar part del principal indicador espanyol.

A les quinieles per substituir DIA a l'IBEX 35 també es trobava MásMóvil, que finalment seguirà esperant la seva oportunitat al Mercat Continu. Aquest any, les accions de la companyia de telecomunicacions han sumat un 14%.

Noticias relacionadas

contador