ep archivo   presentacion del plan estrategico de prisa con joseph oughourlian presidente de prisa
SAMUEL SÁNCHEZ/PRISA - Archivo

La Junta d'Accionistes de Prisa s'ha saldat amb el cessament de l'important empresari mexicà Roberto Alcántara com a conseller de la societat.

  • 0,34€
  • 0,00%

Un cessament que s'ha produït a petició de la societat Global Alconaba, segons ha confirmat Prisa, que recentment va comprar la participació del 7% de Telefónica a la companyia i ha mostrat el seu interès per entrar al Consell.

La societat Global Alconaba està administrada per Andrés Varela Entrecanales, cosí de José Manuel Entrecanales i que ja era accionista de Prisa i d'Imagina Media, que alhora ostenta un 40% de La Sexta. Global Alconaba també està vinculada als periodistes Miguel Barroso i José Miguel Contreras.

La sortida d'Alcántara recorda el que va passar aquesta mateixa setmana a la Junta d'Indra, quan la societat de Joseph Oughourlian, alhora president i màxim accionista de Prisa, va ajudar la SEPI a prendre el control de l'empresa destituint diversos consellers independents.

La Junta també ha ratificat la reelecció de Francisco Cuadrado i de Teresa Quirós com a consellers amb la categoria d'executiu i independent, respectivament. Francisco Cuadrado és president de Santillana i Teresa Quirós presideix la Comissió d'Auditoria.

Els accionistes també han donat el seu vot a favor de l'augment del capital social mitjançant compensació de crèdits, com a part del procés de refinançament aprovat recentment.

Noticias relacionadas

contador