ep sede de mediaset espana
MEDIASET - Archivo

La companyia italiana Mediaset s'enfonsa un 4% a la borsa espanyola amb la irrupció amb força a Itàlia del coronavirus. El virus ja hi ha contagiat unes 200 persones, i ja s'han produït quatre defuncions per aquesta causa.

  • 2,89€
  • -4,24%

Les companyies italianes s'estan veient afectades per l'arribada al país del brot del virus, i en conseqüència, també els mercats. De fet, la irrupció del coronavirus a Europa amb força és la principal preocupació dels inversors aquest dilluns.

El coronavirus ha provocat que Itàlia prengui mesures per intentar frenar les contagis. Entre elles, s'han suspès les celebracions del famós carnaval de Venècia, i el Govern italià ha decretat que els ciutadans es confinin a les seves cases.

Aquesta situació suposa un llast per la cotització de diverses companyies, entre les quals Mediaset, que a la sessió d'aquest dilluns ha perdut vora d'un 7%, una de les caigudes més acusades de la jornada.

A més, durant les últimes jornades, Mediaset havia estat també notícia a causa de l'operació que tenia en marxa amb Vivendi. Finalment, la setmana passada, la justícia espanyola va suspendre de manera definitiva la fusió entre Mediaset Itàlia i la seva filial espanyola.

Noticias relacionadas

contador