buffett larvia portada

Berkshire Hathaway HomeServices Larvia, amb seu a Madrid, Espanya, ha anunciat avui l'adquisició de Value Added Property, una agència immobiliària de Marbella, que passarà a dir-se Berkshire Hathaway HomeServices Marbella.

Aquesta compra suposa la primera adquisició per a l'expansió de Larvia més enllà de Madrid i Barcelona, seguint la línia de creixement marcada l'any passat pel seu director executiu, Bruno Rabassa.

"Volem llançar un missatge clar als agents immobiliaris de la zona. Si volen fer un pas més a la seva carrera professional amb una agència immobiliària espanyola reconeguda i, alhora, entrar en contacte amb una pròspera xarxa immobiliària a nivell global, tenim molt de què parlar", assegura Rabassa.

Amb oficines a Madrid i Barcelona, Larvia continua creixent al territori espanyol amb l'objectiu d'estar a la disposició de venedors i compradors d'arreu del país. La incorporació de l'oficina de Marbella suposa l'arribada de Larvia al sud d'Espanya, més concretament a la malaguenya Costa del Sol. És un dels destins preferits per turistes de tot el món, de manera que per a Larvia, Marbella és un punt de referència des del qual ampliar el seu negoci a nivell internacional.

Larvia també busca establir a Espanya una marca que representi els mateixos valors i la mateixa integritat i longevitat que la seva homònima, Berkshire Hathaway.

Segons Warren Buffett, president i director executiu de Berkshire Hathaway Inc., "HomeServices serà present demà, la setmana que ve, el mes que ve i dins d'un segle. Si invertirà en un dels béns més valuosos que es poden adquirir, hauria de tenir la seguretat de ser en mans d'una empresa sòlida, que no li rebrà amb la porta tancada quan vingui a resoldre dubtes. Aquest és el compromís de HomeServices".

Noticias relacionadas

contador