• L'objectiu és col·locar entre el 40% i el 60% del capital a través d'una oferta primària
bolsa_de_madrid_ibex_35_parque

Aedas Homes preveu començar a cotitzar al Mercat Continu al quart trimestre d'aquest any, segons ha anunciat aquest divendres la companyia immobiliària, que no n’ha precisat el preu de sortida al parquet.

En concret, l'objectiu és col·locar entre el 40% i el 60% del capital a través d'una oferta primària, que aporti fons per un import de 100 milions d'euros aproximadament, i una oferta secundària, informa Europa Press.

L'oferta es compondrà d'una oferta d'accions de nova emissió per a la companyia i una oferta d'accions ja existents per l'accionista únic de la companyia, Hipoteca 43 Lux, que pertany, indirectament, a un grup de fons d'inversió privats, controlats i gestionats per la companyia internacional de capital privat Castlelake.

La companyia té intenció d'utilitzar els ingressos nets de l'oferta primària per invertir en oportunitats de futur creixement i per finançar parcialment l'expansió planejada del grup i, en concret, per finançar compres de sòl edificable sota el pla de promoció d'habitatges 2017-2023.

"La sortida a borsa ens permet accedir a fons d'una base diversificada d'inversors que poden invertir-se en oportunitats de futur creixement i en finançar els plans d'expansió i desenvolupament de la companyia", ha subratllat el conseller delegat, David Martínez.

Noticias relacionadas

contador