pearson education
9,50£
  • -0,11£
  • -1,10%

El grup d'educació global Pearson ha anunciat aquest dilluns que la forta demanda de cursos d'aprenentatge en línia ha ajudat a la companyia a registrar un augment del 5% en el creixement dels ingressos subjacents durant els tres primers mesos de l'any. Pearson puja a prop d'un 3% en borsa aquest dilluns.

L'empresa britànica, que ha passat durs moments de crisi i que s'està reposicionant com un grup orientat al consumidor que ofereix formació i habilitats per a la vida més enllà de la seva missió principal d'escoles i col·legis, ha anticipat que segueix esperant un creixement dels ingressos i els beneficis el 2021.

El negoci s'ha vist impulsat per un increment del 25% en la demanda de programes en la seva divisió d'Aprenentatge Global Online, ja que persones de tot el món es van inscriure en cursos en escoles virtuals.

"Ha estat un bon començament d'any per Pearson, amb un creixement de les vendes del 5% durant el trimestre", ha declarat el conseller delegat, Andy Bird. "Això, malgrat un període més llarg d'interrupció a causa de la Covid-19 durant el trimestre en comparació amb l'any passat".

Pearson s'ha vist durament afectat durant la pandèmia, quan les restriccions van obligar a tancar les escoles i a cancel·lar els exàmens, cosa que va reduir el seu benefici anual en un 40%, però va impulsar la demanda de cursos en línia.

El grup, sota el mandat del seu nou cap, Andy Bird, planeja oferir cada vegada més aquests serveis a les persones que busquen reciclar-se després de la pandèmia i vol treballar amb empreses o treballadors per proporcionar-los noves habilitats al llarg de la seva vida.

Noticias relacionadas

contador