ep valores economicos en el palacio de la bolsa
Óscar Cañas - Europa Press

MioGroup, consultora estratègica dedicada a la integració de serveis de màrqueting i transformació digital, ultima la seva sortida a borsa prevista per realitzar-se abans del 20 de juliol a través d'una ampliació de capital del 10% per 3 milions d'euros amb una valoració total de 30 milions d'euros.

El Comitè de Coordinació i Incorporacions de Borses i Mercats Espanyols (BME) va aprovar i va publicar divendres passat el Document Informatiu d'Incorporació al Mercat (DIIM), segons ha informat la companyia propietat dels tres germans Arbeloa: Yago, Raúl i Álvaro, l'exfutbolista de Reial Madrid.

Tant l'informe favorable com la publicació del DIIM constitueixen importants passos previs a l'aprovació per part del consell d'administració del BME Growth de la incorporació definitiva de les accions de MioGroup a aquest mercat i la fixació de la data de la seva estrena.

Les noves accions s'assignaran a través d'una col·locació privada amb inversors qualificats i no qualificats que comença durant els pròxims dies. El següent pas serà l'estrena de MioGroup al parquet mitjançant un direct listing.

"Estem molt orgullosos d'haver donat aquest important pas en el camí per convertir-nos en una empresa cotitzada. Amb el gran treball que està fent tot l'equip queda cada vegada menys per al nostre debut al BME Growth. Estem molt il·lusionats d'iniciar aquesta nova etapa en la història de MioGroup molt aviat per potenciar i accelerar el nostre creixement orgànic i inorgànic i així construir un líder nacional al sector", ha ressaltat el president de MioGroup, Yago Arbeloa.

L'objectiu de MioGroup, que va facturar més de 45 milions d'euros el 2020 i va aconseguir un resultat brut d'explotació (EBITDA) d'1,2 milions d'euros, és seguir detectant companyies especialistes amb serveis innovadors a integrar al seu portafoli, que li permetin aportar un major valor afegit i un servei holístic al client.

Norgestión actua com a assessor registrat, Andbank com a banc col·locador, Macan Advocats com a assessor legal, PwC com a auditor de comptes, Bondo Advisors com a assessor corporatiu financer i GVC Gaesco com a banc agent.

contador