cblabortorios rovi

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha suspès cautelarment la cotització de Laboratoris Rovi per l'emissió de noves accions en el marc d'una ampliació de capital dinerària. La suspensió es produeix a sol·licitud de la companyia.

  • 87,20€
  • 0,46%

El consell d'administració ha acordat realitzar una ampliació del capital social de Rovi amb càrrec a aportacions dineràries mitjançant l'emissió de noves accions ordinàries de 0,06 euros de valor nominal, ampliable en un nombre de noves accions ordinàries representatives de fins a un 10% del nombre actual d'accions.

El nombre final d'accions tindrà un import de fins a 80 milions d'euros que es destinaran a finançar assajos clínics i a fins corporatius generals, que puguin incloure adquisicions. En concret, el laboratori utilitzarà els fons per finançar parcialment la fase III dels assajos clínics de Doria i altres despeses relacionades amb aquest fàrmac fins a la seva comercialització, en el cas que sigui aprovada, per finançar, en la seva totalitat o en part, els assajos clínics de la fase i de Letrozon ISM i per donar suport a la comercialització en curs de la seva biosimilar d'enoxaparina Becat.

A més de l'ampliació de capital, Rovi espera finançar aquesta investigació i desenvolupament i les necessitats addicionals de capital circulant a través de la generació interna de fluxos de caixa i la capacitat d'endeutament existent.

Les dates estimades per a l'execució de l'augment de capital són aquest dimecres l'emissió del preu de l'emissió, divendres, 5 d'octubre, prefinançament de l'augment del capital i atorgament de l'escriptura. Dilluns es realitzarà la inscripció de l'augment, l'admissió de les noves accions i l'execució de l'operació borsària per a la transmissió de les Accions inicials de l'Oferta als inversors qualificats. Dimarts 9 d'octubre serà l'inici de cotització de les noves accions i el 10 d'octubre hi haurà la liquidació de l'operació borsària per a la transmissió de les noves accions a inversors qualificats.

"Creiem que l'ampliació de capital proposada ens permetrà implementar aquesta nova fase de creixement i mantenir el nostre balanç sòlid per dur a terme altres oportunitats en benefici dels nostres accionistes", ha ressaltat el conseller delegat de Rovi, Juan López-Belmonte.

Noticias relacionadas

contador