jose-maria-alvarez-pallete-presidente-ejecutivo-telefonica
Telefónica

La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) ha incoat un expedient sancionador a Telefónica pel presumpte incompliment de les seves obligacions en matèria de coubicació en centrals capçalera.

  • 4,25€
  • 0,62%

A partir de les dades analitzades per la CNMC, s'han trobat indicis suficients que Telefónica podria haver incomplert les obligacions que té imposades a causa de la seva posició com a operador amb poder significatiu de mercat als mercats majoristes de banda ampla i en l'oferta d'accés al bucle d'abonat (oferta OBA), incloent-hi en particular les obligacions d'accés i no discriminació en la gestió de l'espai accessible en les seves centrals.

Aquests fets es podrien considerar com a infracció administrativa molt greu, tipificada a l'article 76.12 de la Llei general de telecomunicacions, segons ha informat aquest dijous l'organisme presidit per José María Marín Cremada.

La incoació d'aquest expedient no prejutja el resultat final de la investigació. S'obre ara un període màxim de dotze mesos per a la instrucció de l'expedient i per a la seva resolució per la CNMC.

Noticias relacionadas

contador