nmc health
NMC Health
0,05£
  • -9,33£
  • -99,47%

Les accions de la cadena d'hospitals NMC Health, que cotitza a la Borsa de Londres, es desplomen aquest dimecres al voltant d'un 19% enmig dels dubtes sobre els comptes de l'empresa. Les acusacions han provocat que dos dels seus inversors més importants hagin reduït la seva participació de manera considerable en la companyia.

En concret, Saeed Mohamed Butti Mohamed Khalfan Al Qebaisi i Khaleefa Butti Omair Yousif Ahmed Al Muhairi van vendre accions per valor de 493 milions dòlars, xifra que suposa al voltant del 15% de NMC Health. I ho han fet, a més, a 1.200 penics per acció, un preu molt per sota del preu de mercat.

El preu és un descompte d'aproximadament el 20% des de l'últim tancament de l'acció de 1.494,5 penics a la Borsa de Londres. Després de les caigudes, els títols cotitzen aquest dimecres als 1.249 penics.

La companyia va tenir un final difícil per 2019, ja que les accions van caure després de les acusacions de Muddy Waters Capital LLC de Carson Block. La companyia de vendes a curt va dir que els estats financers de la companyia suggereixen un possible sobrepagament per actius, saldos d'efectiu inflats i deute subestimat.

No obstant això, la companyia, el major proveïdor privat d'atenció mèdica als Emirats Àrabs Units, va dir el mes passat que aquestes acusacions són infundades i que realitzaria una revisió independent de les seves finances. Des que es donés a conèixer l'informe de Muddy Waters, les accions d'NMC Health han caigut aproximadament un 40%.

contador