abellosicav

Juan Abelló ha invertit en Duro Felguera a través de la seva societat d'inversió de capital variable (sicav) en el tercer trimestre de l'any, coincidint així amb l'acord aconseguit per l'empresa amb els seus bancs per reestructurar el seu deute i evitar la fallida.

La societat d'inversió d'Abelló té invertits uns 236.000 euros en títols de la companyia d'enginyeria amb seu a Astúries, que s'ha reestructurat mitjançant una ampliació de capital i un refinançament que va incloure la capitalització de part del deute.

L'entrada en Duro Felguera constitueix el principal moviment de la cartera d'inversions de la sicav d'Abelló al tancament del tercer trimestre de l'any, segons les dades del registre de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

En aquest període, la firma de l'empresari ha desembarcat també en Prosegur Cash, amb una inversió d'1,8 milions d'euros, així com en Clínica Baviera, de la qual ha pres títols per altres 1,17 milions.

Per contra, la sicav d'Abelló ha desfet les posicions que tenia en Logista, Edreams Odigeo i Acerinox, valors en els quals sumava una inversió conjunta d'1,46 milions d'euros.

En el tercer trimestre de l'any, la firma ha reduït a gairebé la meitat la seva posició en Bankia, de manera que l'ha situat en 1,76 milions d'euros, i ha rebaixat també la inversió en Telefónica, fins als 3 milions. En el costat oposat, ha doblegat la seva 'aposta' per General de Lloguer de Maquinària, que actualment se situa en 308.000 euros.

La signatura de l'empresari va mantenir no obstant això de forma invariable les seves inversions en Rovi, Banc Santander, Banc Sabadell, Renda 4 i Neinor Homes, immobiliària que es manté com a 'valor estavella' de la seva cartera en la Borsa espanyola, atès que acapara una inversió d'uns 4 milions d'euros.

En el tercer trimestre de l'any, coincidint amb la volatilitat i les incerteses que presenten els mercats, la sicav de Juan Abelló va reduir lleugerament l'import que té invertit en la renda variable espanyola, que se situa en uns 20,4 milions d'euros, enfront dels 21,3 milions que tenia al tancament de la primera meitat de l'any.

contador