jpmorgan logo dl banks usa 1
JP Morgan

El fundador d'Uniswap, Hayden Adams, va tuitejar diumenge que JP Morgan Chase havia tancat els comptes bancaris sense avís ni explicació, segons informa The Block.

"Conec moltes persones i empreses que han estat objecte d'un atac similar simplement per treballar a la indústria de les criptomonedes. Gràcies per convertir-ho en alguna cosa personal", va escriure Adams a la xarxa social.

Els comptes bancaris d'Adams van ser tancats a la setmana passada. La mesura es produeix uns mesos després que la Comissió de Valors dels Estats Units (SEC) comencés suposadament a investigar Uniswap Labs, el principal desenvolupador del protocol d'intercanvi descentralitzat més gran del món, sobre com els inversors utilitzen el protocol d'intercanvi descentralitzat i com es comercialitza.

Va ser llavors quan un portaveu d'Uniswap Labs va dir a The Journal que la empresa està "compromesa a complir les lleis i els reglaments que regeixen la nostra indústria ia proporcionar informació als reguladors que els ajudi amb qualsevol investigació".

No és la primera vegada que JP Morgan Chase tanca un compte d'un criptoexecutiu o d'una signatura de criptomonedes. El 2018, el banc va tancar un compte d'Erik Voorhees, fundador del criptointercanvi ShapeShift. Anteriorment, el banc també va tancar un compte de la nòmina del criptointercanvi Kraken.

contador