red electrica cableado
15,57€
  • -0,07€
  • -0,45%

JP Morgan ha rebaixat el preu objectiu de Red Eléctrica. Ara, considera que les seves accions valen 18,5 euros, enfront dels 19,2 euros en què les valorava anteriorment. No obstant això, consideren que la companyia encara pot pujar al voltant d'un 7% en borsa. Durant la sessió d'aquest dimecres els seus títols cotitzen a la zona dels 17,3 euros, amb una caiguda que ronda el 0,7%.

Quant a la seva recomanació, els analistes de JP Morgan es mantenen neutrals. Un consell diferent a què fa uns dies van donar des de Bank of America. En aquest cas, la seva recomanació era comprar i fixaven el preu objectiu als 20,5 euros després de retallar-ne gairebé un 4%.

Aquests analistes assenyalaven que Red Eléctrica s'enfrontava a alguns riscos que podrien afectar a la seva rendibilitat com els canvis en les infraestructura a Espanya, els projectes internacionals, el flux de notícies sobre possibles adquisicions, o els canvis reguladors.

Entre els vaticinis per a aquest 2020, Rentamarkets va col·locar Red Eléctrica com una de les companyies les accions de la qual ofereixen més oportunitats, "amb bons fonamentals i una bona rendibilitat per dividend".

A principis d'aquest any, Red Eléctrica va col·locar 700 milions en bons verds amb una demanda que va superar gairebé 6,8 vegades l'oferta, cosa que li ha permès abaratir el seu preu des de midswap més 70 punts bàsics fins a midswap més 43 punts bàsics. Els bancs col·locadors d'aquesta emissió de deute sènior unsecured amb venciment a vuit anys i mig van ser Bankia, BBVA, BNP Paribas, CaixaBank, ING, Kutxabank, Mizuho, ​​MUFG i Santander.

Noticias relacionadas

contador