ep archivo   el volumen de primas del sector asegurador en latinoamerica crecio un 02 en 2020 segun
MAPFRE - Archivo

JP Morgan manté la seva aposta per Mapfre. Els analistes del banc nord-americà reiteren la seva recomanació de sobreponderar l'espanyola, el preu objectiu de la qual pugen des dels 2,16 fins als 2,30 euros per acció.

  • 2,29€
  • 0,09%

"Seguim veient amb optimisme el rendiment del sector de les asseguradores fins a finals d'any", reconeixen els experts del banc al seu últim informe.

Des de JP Morgan recorden que aquesta visió constructiva es deu, en bona part, a la bona feina de la indústria durant la primera meitat d'any. Durant aquest primer semestre, un 84% del sector ha publicat uns resultats per sobre de les expectatives.

En aquest sentit, els analistes del banc esperen que el 'momentum' del BPA estigui de la seva part després dels esmentats (i forts) resultats publicats per les asseguradores fins a juny, Raó per la qual JP Morgan millora al seu torn les seves previsions de guanys per el sector aquest any en un 6%.

Els experts del banc postil·len que les valoracions del sector segueixen sent atractives i, de fet, actualment operen amb una rebaixa del 35%. "Per a nosaltres, les millors opcions en la indústria són Pal Italiane, NN Group, Generali, Aviva, AXA, Hannover Re i Beazley", conclouen.

Noticias relacionadas

contador