borja astarloa jp morgan banca privada
JP Morgan

JP Morgan ha anunciat el nomenament de Borja Astarloa com a director general de Banca Privada a Espanya. Astarloa supervisarà el negoci de banca privada i gestió patrimonial a Espanya i dirigirà la seva estratègia i creixement. Després d'una transició durant el mes d'agost, Astarloa succeirà a Juan Soto, que ha decidit assumir nous reptes professionals anés de JP Morgan. Astarloa, des de l'oficina de Madrid, reportarà a Pablo Garnica, conseller delegat de J.P. Morgan Banca Privada a Europa, Orient Mitjà i Àfrica (EMEA).

"És un privilegi comptar amb un equip amb semblant talent i estem entusiasmats de poder usar el coneixement i experiència de Borja per liderar un dels nostres mercats més importants" va afirmar Garnica. "El profund coneixement de Borja dels mercats de capitals globals, la seva dilatada experiència amb clients, la seva visió de negoci i lideratge representen qualitats amb les quals els nostres assessors desenvolupessin esforços continuats per proporcionar als nostres clients a la regió les solucions més sofisticades i innovadores".

"JP Morgan Banca Privada té una tradició molt reconeguda a Espanya i una trajectòria centrada a proporcionar als nostres clients un assessorament global de primera classe adaptat a la realitat local" va assenyalar Astarloa. "La nostra presència i posició dins de la indústria de gestió de patrimonis ens permet tenir la gran oportunitat d'ajudar als nostres clients a gestionar de la manera més adequada els seus patrimonis en el llarg termini. La fantàstica franquícia que tenim a Espanya és clau per seguir construint i creixent de la mà dels nostres clients".

Amb anterioritat al seu nomenament, Astarloa era responsable d'inversions de Banca Privada a Espanya. Astarloa ha desenvolupat la seva activitat professional en diferents posicions dins del banc des de 1996, incloent-hi càrrecs en J.P. Morgan Asset Management, sènior banker dins del negoci de Banca Privada i conseller delegat de J.P. Morgan Gestió SGIIC.

Noticias relacionadas

contador