ep archivo   el consejero delelgado de cellnex telecom tobias martinez y el presidente franco bernab
CELLNEX TELECOM - Archivo

Les accions de Cellnex van acabar aquest dijous amb una pujada del 5% després que JP Morgan hagi aflorat un 5,1% de participació a la companyia, de la qual un 3,5% es realitza a través d'instruments financers. No s'havia comunicat cap posició prèvia al mercat.

  • 30,43€
  • -0,39%

La participació de JP Morgan té un valor al mercat de més de 1.200 milions d'euros.

"Entenem que, en gran mesura, aquesta participació podria estar relacionada amb el contracte que l'entitat financera té signat amb Hutchinson, per cobrir la seva participació a la companyia en Cellnex (4,8%), i que va derivar en la col·locació accelerada d'un 3,6% el 15 de novembre passat", expliquen els experts del Banc Sabadell al seu informe de mercats d'aquest divendres.

JP Morgan va col·locar fa diverses setmanes juntament amb HSBC derivats equivalents al 3,6% del capital de Cellnex en possessió de CK Hutchison, com a maniobra de cobertura davant la fluctuació de l'acció de l'operador asiàtic, que ha entrat al capital després de vendre a la empresa espanyola les seves torres europees.

Altres accionistes de referència de Cellnex són: Edizione (8,5%), GIC (7%), Children's Investment Master Fund (5,5%), CPP Investments (5%), Blackrock (5%), Criteria Caixa (4,8%), Norges (3%) i CK Hutchinson (4,8%).

Es dona la circumstància que JP Morgan va retallar aquest dijous lleugerament el preu objectiu de Cellnex fins als 53 euros des dels 54 euros previs, xifra que suposa encara atorgar a la companyia una potència de més del 50%.

Noticias relacionadas

contador