ep jose manuel entrecanales presidenteacciona 20180322184116
ACCIONA

El president d'Acciona ha afirmat que Pedro Sánchez "ha fet un gran encert" en confiar les carteres d'Economia i Medi Ambient a Nadia Calviño i Teresa Ribera respectivament. Afegeix que Ribera, la qual coneix personalment, "és una professional excel·lent i té un gran coneixement sobre la prospectiva del seu camp".

En declarats al programa 'Herrera en Cope', Entrecanales ha destacat que "és fonamental que hi hagi un Ministeri de Medi Ambient" sobretot en un moment en què ens enfrontem amb greus problemes d'emissions i residus i quan cal buscar solucions que evitin la destrucció del planeta".

Apunta que aquest canvi passa per invertir en infraestructures, tenir altres hàbits de consum i aconseguir que hi hagi una economia circular en els mecanismes de producció. Entrecanales destaca que "cal canviar la manera de generar energia, per això, en Acciona ens encarreguem d'invertir en el planeta. Si seguim a aquest ritme, amb el desenvolupament de les energies renovables, podrem assolir els nivells de reducció d'emissions acordats a París".

José Manuel Entrecanales reconeix que li preocupen algunes mesures que pugui prendre el nou govern, com la possible pujada de l'impost de societats, però assenyala que "caldrà viure amb el que hi ha". També ha criticat els populistes, els quals considera que "han fet un ús demagògic de la gran empresa i dels empresaris" perquè insisteix "fins que hi hagi un sistema millor, les empreses rendibles són la millor opció".

Noticias relacionadas

contador