dl barclays ftse 100 financials banks logo
Sharecast graphic / Josh White

Barclays ha anunciat aquest dilluns el nomenament de John Kingman com a president de Barclays Bank UK a partir de l'1 de juny, succeint Crawford Gillies.

  • 2,04£
  • 0,17%

El banc britànic va dir que Kingman, que va deixar la presidència de Tesco Bank el 22 de gener, també ha estat nomenat director no executiu amb Marc Moses. El nomenament de Moses serà efectiu a partir del 23 de gener.

L'entitat va afegir que Mike Ashley i Gillies abandonaran els seus llocs com a consellers no executius al maig, al final del seu mandat al consell del banc.

Barclays va precisar que Julia Wilson substituirà Ashley com a presidenta del comitè d'auditoria i s'incorporarà al consell de Barclays Bank UK a partir de l'1 d'abril.

Gillies va arribar a la presidència de Barclays al Regne Unit, en substitució d'Ian Cheshire, a principis del 2021. Chehire va decidir llavors abandonar el seu lloc perquè s'ha veia "incapaç" de dedicar el temps suficient que requerien els plans de futur de Barclays al Regne Unit. Cheshire compatibilitzava el seu càrrec a Barclays amb el de president a Menhaden i el de conseller a la 'teleco' britànica BT Group.

Noticias relacionadas

contador