ep botella de vidrio de coca cola europacific partners
COCA-COLA EUROPACIFIC PARTNERS

Els estrategs de Jefferies han millorat el preu objectiu de Coca-Cola Europacific Partners fins als 75 euros per acció des dels 73 euros previs i han reiterat el consell de comprar el valor. "Esperem que el primer semestre mostri resistència contínua", expliquen.

  • 69,10€
  • 2,23%
  • 74,81$
  • 0,47%

Preus ferms, una modesta recuperació internacional i un comerç resistent "a casa" són alguns dels catalitzadors de la companyia que han portat els experts a augmentar el seu Ebit un 1%, sense descartar "potencial per a més impuls si persisteixen les condicions favorables".

L'empresa publicarà els seus resultats de la primera meitat de l'any el proper 2 d'agost i des de Jefferies estimen que el negoci europeu es veurà beneficiat per les tendències resilients, alhora que creuen que "les tendències subjacents a Austràlia i Nova Zelanda també són sòlides".

Pel que fa a l'orientació, aquests analistes ens descarten un “impuls alcista”, si les condicions comercials segueixen mantenint-se favorables.

"El negoci va per davant de la primera línia de creixement a mitjà termini. Els preus inflacionistes estan posant a l'alça la pressió sobre tot això i els volums són resistents", afegeixen a la companyia.

De la mateixa manera, des de Jefferies fan referència a les darreres informacions relacionades amb l'aspartam i el possible risc de provocar càncer. En aquest sentit, assenyalen que està autoritzat "com a segur per l'Administració d'Aliments i Medicaments (FDA, per les sigles en anglès) dels EUA i no creiem que això representi un problema per a Coca-Cola Europacific Partners".

"REFORÇ DEL SEU IMPULS COMERCIAL"

Els analistes de Citi també es mostren optimistes amb Coca-Cola Europacific Partners i reiteren la seva valoració de comprar la companyia.

"Esperem que al segon trimestre/primer semestre reforci el fort impuls comercial presenciat al primer, cosa que permetrà que la gerència probablement actualitzi la guia per a la resta de l'any", afirmen.

En aquest sentit, preveuen que els resultats superaran les estimacions del consens davant d'un bon clima a Europa i la reobertura en curs a la regió Àsia-Pacífic.

"Coca-Cola Europacific Partners segueix sent una de les nostres principals seleccions per al 2023 i reiterem la nostra compra", conclouen des de Citi.

contador