• "El potencial a curt termini de (algunes de) les participades també podria proporcionar un catalitzador", assenyalen aquests analistes
ep caixabank 20170529132504
CAIXABANK

Els experts de Jefferies publiquen aquest dilluns un informe favorable sobre CaixaBank. Aquests analistes eleven el seu consell sobre l'entitat fins a 'comprar' des de 'mantenir' i en milloren el preu objectiu fins als 4,70 euros des dels 4,60 euros. Aquest nou preu objectiu suposa atorgar-li un potencial de revaloració del 16% des dels actuals preus de cotització (4,041 euros).

  • 4,90€
  • -0,85%

"Amb les expectatives de consens depassades, veiem un marge per a sorpreses positives en els resultats de CaixaBank, ajudats pel continu impuls de les comissions i la millora de les perspectives de creixement del volum. El potencial a curt termini de (algunes de) les participades també podria proporcionar un catalitzador", assenyalen aquests experts.

En opinió dels analistes de Jefferies, el canvi de cicle pel que fa als tipus d'interès hauria de començar a notar-se en CaixaBank. "Creiem que finalment ens acostem a un punt d'inflexió sobre els volums a Espanya, mentre que CaixaBank ofereix 'drivers' addicionals a través dels ingressos per comissions i la reestructuració de les seves participacions", expliquen aquests analistes. Des de Jefferies també creuen que 2018 "marcarà un punt d'inflexió sobre el creixement dels crèdits corporatius a Espanya, amb un repunt dels indicadors d'activitat".

Aquests analistes es refereixen també a la possible venda per part de l'entitat de les seves participacions en Telefónica i Repsol. "Vendre ambdues (participacions) alliberaria capital (...) i seria benvingut. Vendre la participació d'Erste (...) sembla menys probable a curt termini", expliquen.

Els riscos clau per a CaixaBank inclouen un major cost de reducció de béns arrels i riscos per litigis, conclouen aquests analistes.

Noticias relacionadas

contador