ep jeff bezos fundador y consejero delegado de amazon
AMAZON - Archivo
180,75$
  • -0,30$
  • -0,17%

El fundador i conseller delegat d'Amazon, Jeff Bezos, abandonarà el lloc de màxim responsable de la companyia el proper 5 de juliol, quan s'oficialitzarà el traspàs al seu successor, Andy Jassy.

Durant una intervenció virtual durant la reunió anual d'accionistes de la companyia, Bezos va explicar aquest dimecres que l'elecció d'aquesta data té "un valor sentimental" per a ell, ja que el 5 de juliol de 1994 va ser quan Amazon es va constituir formalment com a empresa.

A principis d'aquest any el magnat anunciava, durant una presentació de resultats, que deixava el lloc de CEO per ser president executiu de la companyia, i que la seva intenció era fer-ho al tercer trimestre.

"En lloc de president executiu, tinc la intenció de centrar les meves energies i atenció en nous productes i iniciatives primerenques", explicava Bezos en una carta als treballadors.

Bezos busca amb aquest moviment tenir "el temps i l'energia" suficients per centrar-se en Earth Fund, Blue Origin i The Washington Post. De fet, Blue Origin ha estat una de les seves principals prioritats durant els últims mesos, fins al punt que es rumoreja que la companyia podria enviar els primers passatgers a l'espai aviat.

Noticias relacionadas

contador