ep el fundador y consejero delegado de izertis pablo martin presenta este miercoles 12 de abril el
IZERTIS

Renta 4 ha publicat aquest dimecres un informe en què inicia la cobertura de la cotitzada del BME Growth Izertis amb un consell de sobreponderar i un preu objectiu de 10,64 euros, xifra que suposa atorgar-li un potencial de revaloració de més del 30% des dels nivells actuals de cotització (8 euros).

Destaca la companyia que Izertis cerca posicionar-se com una de les principals consultores tecnològiques en la prestació de serveis d'alt valor afegit, a través de: més rapidesa en l'execució; un offering digital amb què pot proveir de multitud de solucions tecnològiques diferents; aliances (partnerships) amb les principals companyies tecnològiques; i capacitat tecnològica real, que permet co-desenvolupar solucions de molt alt nivell al costat dels clients.

Izertis ha demostrat fins ara una gran capacitat d'integrar amb èxit les adquisicions

"El sector de la consultoria tecnològica ha crescut històricament a taxes molt superiors al PIB, acumulant 9 anys consecutius de creixement a Espanya. Izertis al mateix període ha estat capaç d'elevar els ingressos a una taxa anual superior al 20%, superant el 36% anual als anys del Pla Estratègic 20-23”, expliquen aquests experts.

Per tal de traçar els propers passos, Izertis recentment va presentar el Pla Estratègic 23-27, en què va fixar l'objectiu de duplicar la xifra de negocis durant els propers quatre exercicis.

CONSOLIDADOR D'UN MERCAT FRAGMENTAT

La consultoria tecnològica és un sector molt fragmentat a Espanya, on operen multitud de companyies de mida baixa especialitzades en un nínxol concret.

"L'estratègia de consolidació de mercat és inherent a Izertis, realitzant 35 adquisicions des de l'any 2012 a Espanya, Portugal i Mèxic", subratllen des de Renta 4.

Afegeixen que Izertis ha demostrat fins ara una gran capacitat d'integrar amb èxit les adquisicions, creixent de manera rendible, generant valor per a l'accionista i mantenint un palanquejament financer controlat. Izertis ha aconseguit incrementar el marge EBITDA del grup per sobre del 13% (enfront del 10,0% del 2020), cosa que demostra aquesta gran capacitat d'integració, remarquen aquests experts.

"Dos anys després que la cotització arribés als màxims històrics (9,86 euros), ha corregit un 19%, i ha oferit la valoració actual un punt d'entrada molt més atractiu per participar en un negoci ben dirigit, consolidador d'un mercat atomitzat i amb unes excel·lents perspectives de creixement a llarg termini", conclouen des de Renta 4.

contador