ep archivo   la presidenta de banco santander ana botin durante la junta general de accionistas de
Archivo - La presidenta de Banco Santander, Ana Botín, durante la junta general de accionistas de 2021.BANCO SANTANDER - Archivo
4,51€
  • -0,03€
  • -0,73%

Banco Santander ha publicat uns resultats trimestrals aquest dimecres que no han deixat indiferent cap analista. Tots han reaccionat als comptes de l'entitat presidida per Ana Botín, i el que es pregunta tothom és: És moment d'invertir-hi ara?

Deutsche Bank creu que sí. El seu analista, Alfredo Alonso, no només reitera el consell de comprar els títols de Santander, a més, eleva lleugerament el seu preu objectiu, des dels 3,80 fins als 3,85 euros per acció.

"Els seus resultats han superat les expectatives a les àrees que realment importa", argumenta aquest expert del banc alemany a la seva anàlisi. Per Alonso, la clau dels comptes de Santander ha estat especialment en "uns nivells realment baixos d'aprovisionament".

"Amb un desenvolupament molt positiu al Regne Unit, Brasil i als EUA, Espanya segueix sent el seu major llast en la recuperació", assenyala a continuació l'analista. "Esperem una reacció positiva en la seva cotització després d'aquests resultats, a part que el consens elevi les seves previsions tant per a 2021 com per 2022", postil·la.

Els experts d'un altre banc, en aquest cas de Barclays, també segueixen apostant pel Santander. No per res mantenen a la seva última anàlisi la recomanació de sobreponderar els seus títols, el preu objectiu s'eleva també lleument des dels 3,90 fins als 4 euros per acció.

"Després de conèixer els seus comptes, hem decidit millorar la nostra previsió de guanys per 2021, 2022 i 2023 en un 5%, 3% i 3%, respectivament", expliquen des de l'entitat britànica. "Principalment per reflectir millor les nostres previsions d'ingressos i el cost del risc en totes les regions en què opera el banc", afegeixen els analistes de Barclays.

"Creiem que Santander cotitza barat en relació als seus rivals, oferint una alta rendibilitat", assenyalen a continuació. "En definitiva, ens han agradat els seus resultats", reconeixen finalment.

QUÈ ENS DIU L'ANÀLISI TÈCNICA?

L'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, destaca al seu últim cop d'ull al valor que sembla estar dibuixant un retrocés temporal, és a dir, rubricant una recaiguda cap a l'antiga i important zona de resistència, ara suport, que li confereix l'antiga directriu baixista.

"Això no vol dir ni molt menys que des d'aquí s'hagi de dirigir cap als màxims anuals als 3,51 euros", aclareix. "Tot sembla indicar que el valor pot consumir temps durant una temporada abans de reestructurar-se de nou a l'alça", conclou.

Noticias relacionadas

contador