ep centro comerciallar espanavigo
LAR ESPAÑA
6,82€
  • -0,01€
  • -0,15%

Lar Espanya rep aquest dijous dues recomanacions molt favorables, un d'Intermoney i una altra de JB Capital. Els primers inicien la cobertura de la SOCIMI amb una recomanació de comprar i un preu objectiu de 10 euros (potencial de revaloració del 20%). Els segons reiteren el consell de comprar i el seu preu objectiu, de 12,5 euros (potencial del 50%).

Intermoney aconsella comprar després de les caigudes sofertes per la companyia recentment (13% durant els últims sis mesos) i en base d’uns "sòlids creixements d'ingressos i EBITDA, així com una gran rendibilitat per dividend". D'altra banda, aquests experts auguren que la salut financera de les llars limitarà el descens del consum minorista a centres comercials en el cas d'una desacceleració econòmica accentuada.

Aquests analistes esperen un 8% anual de creixement en ingressos i EBITDA proforma fins al 2021 i apunten que Lar continuarà sent la SOCIMI amb la rendibilitat per dividend més gran. "Fins i tot sense considerar el dividend extraordinari per la venda de Lagasca 99, uns 0,5 euros per acció entre 2018 i 2019, estimem que, als preus actuals, el valor ofereix una rendibilitat sostenible superior al 6%".

"SÒLIDS FONAMENTALS"

Els analistes de JB Capital destaquen els sòlids fonamentals de la companyia juntament amb la potencial consolidació del sector. Tots dos aspectes augmenten l'atractiu de Lar com a opció d'inversió, assenyalen aquests experts. "La combinació de fonamentals sòlids juntament amb la potencial consolidació del sector augmenten l'atractiu inversor de Lar", recalquen.

Lar és la SOCIMI espanyola amb major exposició a centres comercials i parcs comercials. JB Capital destaca que la seva exposició al consum espanyol, que s'està recuperant, dona suport a la companyia i li dona avantatge respecte als seus parells.

Noticias relacionadas

contador