• Aquesta qualificació garanteix que l'aeronau replica amb total fidelitat el comportament de l'helicòpter real
  • L'H145 és una de les aeronaus polivalents més venudes a tot el món
simuladorindra

Indra ha desenvolupat en col·laboració amb Airbus Helicopters el primer simulador de vol (FFS) del mercat per a l'helicòpter H145, que ha obtingut la qualificació de màxim nivell -Certification Standars-Flight Simulation Training Devices (H) nivell D- pel seu elevat realisme i qualitat d'entrenament, fet que suposa que una hora de vol a bord del simulador equival a una hora de vol real.

  • 18,20€
  • 0,55%

Així mateix, aquest sistema d'entrenament s'ha convertit en el primer en haver estat qualificat amb el nivell D per l'Autoritat d'Aviació Civil Alemanya (LBA), seguint els estàndards fixats per l'European Aviation Safety Agency (EASA).

El simulador es troba instal·lat a l'Acadèmia d'Entrenament de pilots d'Airbus Helicopters a Donauwörth, a Alemanya, a prop de la planta en la qual el gegant aeronàutic fabrica el H145.

Aquesta qualificació garanteix que l'aeronau replica amb total fidelitat el comportament de l'helicòpter real, cosa que proporciona la millor formació i eleva la seguretat del pilot i de la plataforma.

Això permet, per exemple, que els pilots puguin realitzar el curs d'adaptació necessari per volar un nou model d'aeronau íntegrament al simulador, sense necessitat de realitzar exercicis addicionals a l'helicòpter real, en el qual constitueix una característica s'anomena Zero Flight Time que només ofereixen els simuladors de nivell D.

Els escenaris que recrea faciliten, a més, l'entrenament de tot tipus de missions, des d'operacions de recerca i rescat al mar a aterratges en plataformes petrolíferes o vaixells, tant de nit com de dia i en qualsevol condició meteorològica.

L'H145 és una de les aeronaus polivalents més venudes a tot el món per cobrir missions lligades a la gestió d'emergències, serveis mèdics o de transport de passatgers. Indra ha dit que l'àmplia penetració al mercat de l'helicòpter representa una oportunitat de negoci per a la companyia com a subministrador dels sistemes d'entrenament.

Noticias relacionadas

contador