inditex ilo

Inditex augmentarà significativament el nombre de persones amb diversitat funcional a la seva plantilla global durant els propers dos anys. Aquest compromís del grup per potenciar la inclusió del col·lectiu a la seva xarxa de botigues, logístiques, magatzems i oficines a tot el món, suposarà la incorporació de més de 1.500 professionals al grup, duplicant el nombre de persones a la seva plantilla amb algun tipus de discapacitat.

  • 43,38€
  • -0,46%

El conseller delegat d'Inditex, Óscar García Maceiras, ha donat a conèixer aquest nou compromís aquest matí en una reunió amb el director general de l'Organització Internacional del Treball (OIT), Gilbert F. Houngbo, després de l'adhesió de la companyia a la ILO Global Business and Disability Network, una xarxa global d'empreses i organitzacions que cerca promoure la inclusió laboral de les persones amb diversitat funcional.

García Maceiras ha destacat sobre el compromís de l'empresa és que “la inclusió de les persones amb discapacitat és un dels eixos principals del nostre compromís amb les persones. La diversitat, l'equitat i la inclusió són valors pels quals apostem, pels quals treballem cada dia, amb l'objectiu de poder generar un impacte tant dins d'Inditex com a tot el nostre entorn: el nostre compromís és dissenyar oportunitats per a totes les persones”.

Per part seva, el director general de l'OIT, ha subratllat que “les empreses reconeixen cada vegada més que els seus esforços de diversitat, equitat i inclusió han d'abordar la inclusió de persones amb diversitat funcional per generar canvis positius i sostenibles. La Global Business and Disability Network de l'OIT proporciona un espai únic perquè les empreses avancin i es donin suport mútuament en el camí cap a la inclusió de la diversitat funcional”.

Per avançar en aquesta estratègia, el grup aposta per mantenir relacions estables i duradores amb entitats locals als diferents mercats en què opera, entre els quals destaca la Plena Inclusió, confederació que agrupa 950 associacions a Espanya. Aquesta organització treballa amb Inditex per proporcionar oportunitats perquè persones amb diversitat funcional intel·lectual i del desenvolupament puguin tenir un projecte de qualitat de vida, seguint la metodologia d'ocupació amb suport, com a garantia d'una inclusió laboral millor de les persones amb diversitat funcional.

Noticias relacionadas

contador