inditexcb3

Inditex tancarà temporalment a partir de demà totes les seves botigues a la Comunitat de Madrid, La Rioja i Miranda de Ebro (Burgos) davant la situació generada pel coronavirus i seguint les recomanacions sanitàries, segons han informat a Europa Press fonts de la companyia fundada per Amancio Ortega. La tèxtil gallega ha anunciat també la suspensió dels seus camions de repartiment a Madrid, Àlaba i La Rioja, algunes de les regions més afectades pel brot, segons informa El Confidencial, aquestes mesures s'han estat implementant des del dijous.

  • 43,31€
  • -0,28%

Aquest mitjà es fa ressò de les queixes dels treballadors del grup per la falta de transparència. Per posar un exemple, als locals físics de Zara afirmen que no va haver-hi informació oficial. Simplement, han deixat d'arribat camions.

L'altra cara de la moneda és Lefties, que sí que ha comunicat al seu equip a les localitats citades que no hi haurà repartiment durant la setmana següent. A Pull&Bear s'apunta que els treballadors també han estat avisats que a partir del dilluns se suspèn aquest servei.

Des dels sindicats s'està criticant aquestes mesures que Inditex considera "temporals" i afirmen que s'estan aplicant "tard i malament" per afrontar una crisi que deixa ja més de 4.000 afectats i 90 morts a Espanya només.

TENDAM TAMBÉ ES BLINDA DAVANT EL VIRUS

Tendam, antic Grup Cortefiel, ha decidit tancar a partir de demà totes les botigues de les seves marques a la Comunitat de Madrid, País Basc i La Rioja a conseqüència de la situació generada pel coronavirus, segons ha informat la companyia.

Noticias relacionadas

contador