• La facturació de l'empresa podria gairebé doblar-se aquest 2017, arribant als 75 milions d'euros
ep lalcaldemollet josep monrs iconseller delegat didneo raul lucas
L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, i el conseller delegat d'Idneo, Raúl LucasEUROPA PRESS

L'empresa especialitzada en serveis d'enginyeria Idneo invertirà dos milions d'euros per adaptar la planta que Ficosa té a Mollet del Vallès (Barcelona) i així convertir-la en el seu centre de treball, traslladant-se des de la planta que compartien amb la multinacional a Viladecavalls (Barcelona).

Així ho ha anunciat aquest dimarts als mitjans el conseller delegat d'Idneo, Raúl Lucas, que ha justificat aquesta marxa per poder disposar d'un "espai propi adaptat" per fer R+D en els quatre àmbits en els quals treballa la firma: l'automoció, el sanitari, l'internet de les coses i les solucions intel·ligents.

Lucas ha calculat que la planta "estarà a ple rendiment" a partir del gener del 2018 i que cap a final d'aquest any començaran a traslladar-se els 250 treballadors de l'altre centre vallesà, i ha calculat que d'aquí a uns cinc anys la plantilla superarà les 500 persones.

Així mateix, ha pronosticat que la facturació de l'empresa podria gairebé doblar-se aquest 2017, arribant als 75 milions d'euros -va tancar el 2016 amb 40-, gràcies també, ha assegurat, "al creixement global" amb la incursió a Silicon Valley d'Idneo i que espera créixer la seva implantació en el mercat americà amb el centre de Mollet.

La fàbrica de Ficosa a Mollet compta amb una superfície de 6.000 metres quadrats i portava més de cinc anys desocupada.

L'alcalde de la localitat, Josep Monràs, ha destacat "el petit clúster" que es genera amb l'arribada d'Idneo al municipi, ja que també compta amb la farmacèutica Merck i la multinacional japonesa Kao.

Noticias relacionadas

contador