• Cuenta con un total de 472 habitaciones
ep iberostar sabila
CEDIDA

Iberostar Hotels & Resorts ha inaugurat un nou hotel a les Illes Canàries, Iberostar Sábila. Aquest renovat establiment, abans conegut com Iberostar Torviscas Playa, és el resultat d'un complet procés de transformació que ha comportat una inversió total de més de 40 milions d'euros i 12 mesos de treball, i permet a la companyia oferir un producte de la màxima qualitat i enfocat cap al segment només adults al sud de l'illa de Tenerife.

Iberostar Sábila, de cinc estrelles i només per a adults, compta amb un total de 472 habitacions i el projecte de reforma ha estat enfocat a crear un nou concepte d'hotel, més obert al mar, amb espais amplis i amb una innovadora oferta de productes dirigida a sorprendre els hostes a través dels cinc sentits. La seva ubicació única, una acurada oferta de relax i wellness, així com una exquisida oferta gastronòmica, són alguns dels seus atractius fonamentals.

L'acte, celebrat a la terrassa del GourmetMarket de l'hotel, ha comptat amb l'assistència de més de 200 convidats i va permetre presentar de manera oficial l'establiment i la seva proposta de serveis a una selecció de partners estratègics, operadors turístics, força comercial i altres entitats del sector a les illes.

Durant l'acte, Miguel Fluxà Rosselló, president de Grup Iberostar, ha ressaltat que la companyia va arribar a Canàries el 1986 i, després de més de 30 anys, compta amb una selecció de dotze hotels dissenyats "per superar les expectatives de qualsevol tipus de viatger i amb una oferta de serveis del més alt nivell". "Des d’Iberostar, mirem cap al futur amb una sòlida proposta de valor i que és resultat d'invertir, sempre i de forma mantinguda en el temps, amb la qualitat com el nostre senyal d'identitat fonamental", ha afegit.

José Miguel Rodríguez Fraga, alcalde d'Adeje, ha destacat que des de l'Ajuntament agraeixen a Iberostar i a Miguel Fluxà "la seva especial forma d'entendre el turisme, més humana, centrada en la qualitat, però també en les persones i en la conservació del medi ambient". "Iberostar té un paper fonamental en convertir Adeje en un líder turístic. Amb transformacions com la d'aquest hotel, es potencia la regeneració d'Adeje com a destinació turística de referència amb una proposta de valor més competitiva", va dir.

Guillermo Díaz Guerra, subdelegat del Govern en Santa Cruz de Tenerife, ha assenyalat que és fonamental agrair a Iberostar "el seu compromís amb les Canàries, per seguir apostant per un model basat en l'excel·lència". "Durant el primer quadrimestre d'aquest any les nostres illes han concentrat el 30% de la despesa dels turistes internacionals a Espanya, dada que ens situa com a líders a nivell nacional. Continuarem esforçant-nos per millorar en matèria de transport, seguretat i infraestructures per, amb el resta dels actors de la indústria turística, seguir posicionant les Illes Canàries com a referent de turisme internacional", ha afegit.

Per la seva banda, Cristóbal de la Rosa, viceconseller de Turisme del Govern de Canàries, ha agraït "la ferma aposta d'Iberostar per les Illes Canàries, el seu sòlid compromís amb la qualitat i la corresponent generació de valor per a la nostra regió". "Sens dubte, Iberostar reflecteix un model turístic enfocat a la sostenibilitat mediambiental, econòmica i també social a les Illes Canàries, una fórmula de la qual ens sentim molt orgullosos", ha valorat.

contador