ep iberia se traslada a la t3 del aeropuerto londres heathrow a partir del 12 de julio
IBERIA

Iberia trasllada totes les operacions a la terminal 3 (T3) de l'aeroport de Londres-Heathrow a partir del proper 12 de juliol, amb "l'objectiu d'afavorir tant l'operació dels vols com el servei als clients", segons ha explicat la aerolínia en un comunicat.

IAG

  • 2,06€
  • 0,00%

Així, tots els seus vols aterraran i s'enlairaran des d'aquesta terminal, igual que els de la seva companyia sòcia de oneworld American Airlines. Per la seva banda, la majoria dels vols de British Airways operaran des de la T5 d'aquest aeroport, incloent-hi tots els vols des de/a Espanya.

La nova zona de facturació d'Iberia es localitzarà a la Zona C, on els passatgers es podran dirigir si necessiten facturar l'equipatge, emetre la targeta d'embarcament o qualsevol altra gestió amb l'equip d'Iberia a l'aeroport.

Els serveis que es prestaran seran els mateixos que a l'antiga terminal, incloent-hi serveis especials, com l'atenció a clients que necessiten cadira de rodes, menors no acompanyats, Fast Track i sales VIP. Els clients que viatgin a Business o els titulars de les targetes Iberia Plus Oro, Platino i Infinita tindran a la seva disposició, i en les mateixes condicions que fins ara, les sales VIP Galleries Club i la sala First, totes dues ubicades a la T3.

contador