ep archivo   avion de iberia 20240304154904
IBERIA - Archivo

Iberia obre aquest dimecres, per tercer any consecutiu, l'Espai Iberia i ho fa en aquesta ocasió a la principal artèria comercial de Madrid, a Gran Via 48.

IAG

  • 2,07€
  • 0,78%

És un espai de 1.100 metres quadrats, distribuïts en dues plantes. "Els clients de l'aerolínia i el públic en general podran gaudir de tot allò que ofereix Iberia, viure experiències úniques a través de la realitat virtual, sentir-se un dels primers viatgers de l'aerolínia gràcies a la recreació d'un dels seus primers avions, o descobrir el servei que s'ofereix a bord dels A350 de nova generació als tres tipus de cabina: Business, Turista Premium i Turista", ha assenyalat la companyia en un comunicat.

L'aerolínia ha informat que els visitants podran participar en diferents tasts de vi, cervesa, cafè o productes de les destinacions a les quals vola l'aerolínia, i assistir a activitats i trobades del programa Talento a Bordo.

Totes les activitats son gratuïtes i es poden gaudir en horari de 12h a 21h de dilluns a diumenge, festius inclosos.

"Els visitants podran provar la nova experiència de realitat virtual amb les Apple Vision Pro amb què accediran a una exposició en què es barreja el físic i el virtual, i que els permetrà, entre altres coses, conèixer com és el motor d'un avió i com es desmunta peça a peça", ha assenyalat la companyia.

contador