ep archivo   sede de la torre iberdrola
IBERDROLA - Archivo

Iberdrola calcula que la quantitat a compte del dividend corresponent a l'exercici 2022 serà de, com a mínim, 0,180 euros bruts per acció, segons ha comunicat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 12,32€
  • -0,36%

El consell d'administració d'Iberdrola ha ratificat l'acord del 25 d'octubre. Així mateix, el 31 de gener s'efectuarà el pagament del dividend a compte als qui hagin optat per rebre la quantitat en efectiu mitjançant l'opció de retribució flexible que ofereix la companyia.

D'altra banda, la companyia ha decidit oferir als treballadors del grup a Espanya la possibilitat de rebre accions de la societat com a part de la retribució variable anual corresponent a l'exercici del 2022.

Aquest lliurament d'accions als treballadors, que s'emmarca dins de la política retributiva general de la companyia, permet als que vulguin rebre accions d'Iberdrola com a part de la seva retribució variable anual.

El nombre d'accions a percebre per cada treballador serà el corresponent a dividir aquella part de la retribució variable anual que aquest decideixi percebre en accions, amb un import màxim de 12.000 euros, entre la mitjana aritmètica dels preus mitjans ponderats de cotització de l'acció d'Iberdrola al Mercat Continu (SIBE), arrodonit a la mil·lèsima d'euro més propera, en les cinc sessions borsàries anteriors a la data de pagament de la retribució variable anual.

El pla de lliurament d'accions s'adreça a tots els treballadors en actiu amb residència fiscal a Espanya de la societat i de les seves filials amb domicili social a Espanya on Iberdrola tingui, de manera directa o indirecta, una participació de control, els quals, amb caràcter voluntari, poden triar entre rebre una part de la seva retribució variable anual en diners o accions de la companyia.

Noticias relacionadas

contador