ep el presidente de iberdrola ignacio galan en la junta de la compania
IBERDROLA

Iberdrola ha publicat uns "bons resultats" al primer semestre del l'any, tot i perdre 1.531 milions fins al juny. Així ho reconeixen els experts de Bankinter, que no obstant reiteren a la seva última anàlisi el seu consell de neutral a la cotitzada, a més d'un preu objectiu d'11,70 euros, amb el valor cotitzant als 10,14 euros.

  • 11,58€
  • 1,05%

"Bons resultats d'Iberdrola, que superen lleugerament les estimacions de consens de mercat a nivell operatiu", expliquen des de l'entitat financera.

"Un cop es resolguin les incerteses que pesen actualment sobre l'acció, tornarem a revisar la recomanació", prometen els experts del banc De fet, reconeixen que "Iberdrola és un valor que ens agrada a mitjà/llarg termini".

"El grup és un guanyador en el procés de major electrificació i ràpida descarbonització a què s'enfronta el nou model energètic", postil·len. "El seu posicionament en renovables i en xarxes, la diversificació geogràfica i una sòlida estructura financera li permet capturar les oportunitats al nou escenari de transició energètica", conclouen.

Des de Renta 4, assenyalen que els comptes d'Iberdrola han estat "en línia amb les expectatives recollint diferents efectes extraordinaris". L'entitat de banca privada afirma que "seguim valorant positivament l'estratègia de creixement de la companyia de cara a la pròxima dècada i reiterem el nostre consell de sobreponderar, amb un preu objectiu de 12,50 euros".

Noticias relacionadas

contador