ep iberdrola superaun ano100000 clientesitalia
EUROPA PRESS - Archivo
11,61€
  • 0,15€
  • 1,31%

Iberdrola ha adquirit una mica més de 129 milions d'accions pròpies, representatives de l'1,980% del seu capital social, en el marc del programa de recompra d'accions la vigència de la qual va finalitzar el passat divendres, segons ha informat aquest dilluns la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

A més, dijous passat, Iberdrola va comprar a un preu mitjà unitari de 6,6181 euros un total de 5,95 milions d'accions pròpies, equivalents aproximadament al 0,091% del seu capital, a través de la liquidació de certs derivats sobre accions pròpies contractats per la societat abans del 19 de febrer d'aquest any.

D'aquesta manera, en sumar les accions adquirides en el programa de recompra i les obtingudes després de la liquidació de derivats, Iberdrola s'ha fet amb un nombre d'accions pròpies superior als 135 milions, representatives del 2,07% del capital.

En afegir-hi les 145.400.000 d'accions pròpies en cartera a la data d'inici del programa de recompra, equivalents al 2,230% del capital social, la companyia considera que el nombre total d'accions pròpies (280 milions, el 4,3% del capital social) és "suficient" per complir els objectius de reducció de capital que es van fixar al programa de recompra.

Iberdrola espera executar abans del 14 de juliol l'acord de reducció de capital que va aprovar la junta general d'accionistes a finals del mes de març, pel qual s'amortitzaran els més de 280 milions de títols propis adquirits a través del programa de recompra i la liquidació de derivats i dels existents en cartera.

Noticias relacionadas

contador