galan resultados primer trimestre
11,58€
  • 0,00€
  • 0,00%

Iberdrola ha proposat un dividend extraordinari de 0,005 euros bruts per acció (un euro brut per cada 200 accions), si la Junta aprova aquest nou incentiu, que quedaria regulat als Estatuts Socials, i arriba al 70% del quòrum de constitució en la seva propera Junta d'Accionistes. Segons ha comunicat la companyia elèctrica, mitjançant aquesta mesura vol reforçar la comunicació amb els seus més de 600.000 accionistes a la Junta General del 17 de juny.

L'anomenat dividend d'involucració s'emmarca dins un concepte de junta més participativa, accessible, propera, sostenible i innovadora. En aquest context, Iberdrola recomana que els accionistes i els seus representants assisteixin telemàticament o participin a distància abans de la Junta per tal de preservar la salut, fomentar la sostenibilitat i evitar les molèsties derivades de les mesures que eventualment poguessin ser imposades per les autoritats.

Per facilitar la participació a l'esdeveniment més important de la companyia, Iberdrola torna a obrir els seus punts d'atenció als accionistes després de dos anys tancats per la pandèmia, amb un increment del 50% dels locals repartits per Madrid, Barcelona, ​​Bilbao, Santander, Valladolid, Sant Sebastià, Saragossa i València. En tots ells, es podrà delegar, votar i arreplegar un obsequi per participar des del 8 al 16 de juny.

A més, Iberdrola és la primera empresa espanyola a permetre als seus accionistes exercir el seu dret de vot per sistemes de missatgeria instantània.

Noticias relacionadas

contador