ep huawei p10 i p10 plusmwc 2017
PORTALTIC

Huawei està decidit a seguir plantant cara als seus més directes competidors: Apple i Samsung. A mitjans d'aquest any, la companyia xinesa té previst obrir a Madrid la que serà la botiga més gran d'Europa. I ho farà al número 48 de la Gran Via madrilenya, a prop dels macrocentres ja oberts als carrers propers per les altres marques de telefonia.

El 26 de desembre, el director de la unitat de Consum de Huawei a Espanya, Pablo Wang, penjava a Twitter una fotografia de la façana de la botiga amb la frase 'Hola, Madrid'. Així, es confirmava la notícia que ja avançava el passat mes d'agost el diari Cinco Días.

La marca xinesa s'ha proposat l'objectiu d'arribar al número u de vendes al nostre país aquest any

Huawei ja compta amb diverses botigues a Espanya, però, aquesta serà el primer gran espai dedicat als productes de la marca xinesa, que s'ha proposat l'objectiu d'arribar al número u de vendes a casa nostra. Segueix així el camí que va començar Apple el 2010 a la Puerta del Sol i que durant l'any passat ha continuat Xiaomi al voltant i Samsung, a la planta baixa d'El Corte Inglés de Callao.

Ocuparà un espai de més de 2.000 metres quadrats que estava buit des que el 2016 va tancar C&A. Tot i que la companyia no ha confirmat que vagi a usar-lo en exclusiva. La intenció de Huawei és convertir la seva botiga de dues plantes en un centre d'experiències on els usuaris experimentin i on poder realitzar cursos, provar els productes i comprar-los.

Segons han confirmat fonts pròximes a Huawei al diari Expansión, aquest centre serà la botiga més gran de la companyia a Europa. A més, té com a meta ser el número u en vendes de telèfons intel·ligents aquest any 2019. Actualment ocupa el segon lloc, per darrere Samsung i per davant de Xiaomi.

Noticias relacionadas

contador