dl home depot retailer home improvement diy the home depot nyse logo 20230516 1154
Sharecast graphic / Josh White

Home Depot ha anunciat aquest dijous la compra per 18.250 milions de dòlars de SRS Distribution, una empresa especialitzada en la distribució comercial residencial que presta serveis a ensostradors, paisatgistes i contractistes de piscines professionals.

  • 335,09$
  • 0,94%

Amb aquesta adquisició, Home Depot estima que el mercat total al qual s'adreça és d'aproximadament 1.000 milions de dòlars, xifra que representa un augment d'aproximadament 50.000 milions amb l'operació. A més, assegura que "accelerarà" el creixement "amb el client professional residencial".

"SRS és un líder de la indústria amb un historial comprovat de creixement rendible a tots els sectors verticals. La capacitat de SRS per construir posicions de lideratge en cadascuna de les seves verticals comercials mentre genera un creixement significatiu dels ingressos és un testimoni de la seva sòlida visió, lideratge, cultura i execució", ha destacat Ted Decker, president i director executiu de Home Depot.

El tancament de l'adquisició està subjecte a les condicions de tancament habituals, incloent-hi les aprovacions reguladores, i la companyia espera que es completi a finals de l'any fiscal 2024. A més, té la intenció de finançar la transacció amb efectiu disponible i deute.

"Planejem accedir als mercats de capital de deute per augmentar l'endeutament en suport d'aquesta adquisició. Esperem que l'adquisició creï un valor significatiu per als accionistes a llarg termini", ha valorat Richard McPhail, vicepresident executiu i director financer de la companyia.

SRS compta amb una xarxa de més de 760 sucursals distribuïdes en 47 estats, juntament amb una flota de més de 4.000 camions, cosa que permetrà a Home Depot "ampliar la seva oferta als professionals del comerç especialitzat residencial i, alhora, brindar un millor servei als renovadors".

"El nostre equip està encantat d'unir-se a Home Depot. Esperem combinar els nostres actius i capacitats diferenciats, incloent-hi la nostra extensa xarxa de sucursals, el nostre experimentat equip de vendes, la nostra sòlida oferta de crèdit comercial i el nostre sistema de gestió de comandes, orientats a atendre la complexa ocasió de compra de projectes, amb els avantatges competitius de Home Depot”, ha conclòs Dan Tinker, president i director executiu d'SRS.

contador