• L'operació s'ha realitzat íntegrament amb fons propis
ep torrela m-30hispania
HISPANIA

Bay Hotels & Leisure SOCIMI, filial d'Hispània, ha adquirit l'Hotel Fergus Tobago a Mallorca per 20,2 milions d'euros, la gestió del qual recaurà en Grup Fergus, segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 17,82€
  • 0,00%

L'hotel compta amb 275 habitacions i està localitzat a Palmanova (Mallorca) a primera línia de platja. L'operació, que s'ha elevat fins als 20,2 milions d'euros, han estat desemborsats íntegrament amb fons propis, segons informa la companyia. L'hotel serà objecte d'un reposicionament integral i serà operat pel Grup Fergus després de completar la reforma sota un contracte d'arrendament amb component fix i variable.

Aquesta operació es produeix després de l'inici, la setmana passada, de l'anunciada desinversió de la seva cartera d'edificis d'oficines amb la venda un immoble de Madrid per un import de 37,5 milions d'euros, segons informava la SOCIMI participada per George Soros. Es tracta d'un actiu que la companyia té acordat arrendar en la seva totalitat al despatx d'advocats Uría Menéndez una vegada que culmini la seva reforma.

El preu de venda ha estat un 39% superior a l'abonat en la seva compra al final de 2015 i llança un valor de 7.800 euros per metre quadrat. Amb aquesta operació, Hispània arrenca la venda de la cartera d'edificis d'oficines amb què compta a Madrid i Barcelona, ​​un patrimoni valorat en uns 520 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador